Ben jij een Golden Road Walker?

Welkom! Je bent benieuwd naar de website. Of je nou geïnteresseerd bent in de “reden” dat wij bloggen of niet, je bent benieuwd wat hier te vinden is. Be our guest, ga op zoektocht, leesavontuur of wat dan ook.
Ben je uiteindelijk nou een klein beetje een fan of niet, we hopen dat je terug komt voor meer. Er is maar één ding wat je willen vertellen en dat is, ‘Enjoy life’. Jij bent de enige die bepaald wat je in je leven doet. Wees een Golden Road Walker. Maak er een gouden reis van.
Che & Cho
Wij, Che en Cho zijn vriendinnen die elkaar in de gangen van de media afdeling tegen het lijf zijn gelopen. Wij studeerden samen aan de opleiding Junior Producer, wat nu Media Management heet, in het mooie Hilversum. Beiden woonden we in Almere en dat betekende dat wij samen moesten reizen. In bus 165 bloeide de vriendschap op en vanaf dat moment zijn wij nooit gescheiden geweest. Nu zijn Che en Cho natuurlijk al een tijd afgestudeerd en hebben wij beiden ons eigen leven. Maar hoe sterk is vriendschap dan om nog steeds samen dingen te doen. We zijn best verschillend en toch hetzelfde. Dat maakt het juist leuk.
Het leven is niet altijd even leuk. Dat weet iedereen wel. Samen zorgen we voor leuke verhaaltjes, tips van gastbloggers en onszelf, challenges in het leven en veel meer. Wij zijn geen experts in “het leven leuker maken”, maar we weten wel hoe het misschien een klein beetje leuker, beter, gezelliger, grappiger en avontuurlijker kan.
Heb je zelf nog leuke tips? Stuur een mail en wij nemen jouw wijsheid mee op de site. Samen staan we sterker.
Samen bloggen
Che had een eigen blog en Cho ook. Toch moesten Che en Cho hard werken om hun blogpagina’s bij te houden. We hadden ook andere dingen te doen dan bloggen. Helaas maar waar. Geld moet ook op een andere manier binnen komen.
Dus op een mooie zomerdag in 2016 besloten Che en Cho te fuseren tot één website. Genaamd The Golden Brick Road of Che&Cho!
Omdat we toch een beetje anders zijn
Hoe goed Che en Cho ook met elkaar om kunnen gaan zijn wij toch twee verschillende types en schrijven een klein beetje anders. Daarom hebben wij hieronder nog even een individuele voorstel van onszelf zodat je ons misschien toch een beetje uit elkaar weet te houden.

Cho

Hoi, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op onze blog.
Mijn naam is Chomara.
Ik ben afgestudeerd en heb nu een fulltime baan als supervisor in een hele leuke kleding winkel. Ben gek op lezen en schrijven en dat is dan ook de reden waarom ik deze blog ben begonnen. Je zal op mijn blog veel dingen tegenkomen zoals reviews over beauty producten en series & reisverslagen van de reizen die ik heb gemaakt.
Ik hoop dat ik een ieder van jullie kan inspireren met mijn leuke, gekke en mooie verhalen!!
Groetjes,
Cho.

Che

Ik begon met bloggen op mijn 22e. Ik moet je eerlijk vertellen dat ik nooit mijn tekst online durfde te zetten.
De reden is dat ik geen held ben in spelling en grammatica.
Maar toen bedacht ik me ‘Maar wie is er nou wel super goed in?’ Sorry, maar als ik al bij de beste tijdschriften en websites een spelfout zie (sorry tijdschriften en websites. Ik bedoel het niet zo), dan mag ik die ook wel eens maken. Daar zijn wij mensen voor. Ik ben gek op schrijven, lezen, tekenen en verhaaltjes vertellen en volgens mij moet dat dan wel genoeg zijn om een blog te beginnen.
Ik schrijf vooral over twee dingen.
1. Mijn bucketlist en avonturen
2. Dingen die wij met z’n allen kunnen doen om het leven leuker te maken. Ik geef jullie tips en jullie geven mij tips. Ik schrijf dus niet alleen over mezelf, maar ook over de dingen om me heen.
En dan fotografeer en teken ik ook graag.
Als ik je geen verhaal kan vertellen met woorden, dan vertel ik je een verhaal met beelden.
Soms is dat genoeg om een boodschap over te brengen.Wil je weten wat mij echt dat duwtje heeft gegeven?
Lees dan mijn eerste blogpost ‘Vandaag ben ik tegellegger’.Veel plezier,
Che.

Mail ons!

Heb je nog vragen, opmerkingen of leuke ideetjes?
Wij staan er helemaal open voor, dus mailen mag altijd!

info@thegoldenbrickroadof.com

Voor nu wensen wij jou veel leesplezier en wij hopen dat het jou wat inspiratie opdoet!

One thought on “Che&Cho”

Geef een reactie