Ik loop nu al meer dan een jaar rond met mijn vet coole-zo-niet-in-de-mode LG G5. But who cares? Ik vind hem mooi en daar gaat het om. Toch ben ik niet altijd even zuinig op mijn mooie spulletjes, maar ook daarvoor hebben we weer wat oplossingen. De een heeft een verzekering, de ander een ander soort verzekering. Namelijk telefoonhoesjes van de Hoesjes Oulet!

Je bent opzoek naar een leuk, maar niet al te duur hoesje voor je mooie “pokkie” (‘oh zo 2009 Che‘). Natuurlijk kun je tijdens het aanschaffen van je gloednieuwe telefoon ook meteen zo een peperduur hoesje bij kopen, maar wacht even! Waarom nou? Internet heeft genoeg alternatieven.

Daarom kom ik speciaal voor de Samsung, iPhone en Huawei lovers met een outlet waar je best wat van je zakcentjes aan uit kunt geven. Hoesjes Outlet! Ik kijk in ieder geval mijn ogen uit. En even ook voor de niet Samsung, iPhone en Huawei lovers, ik kom zo bij je met iets geweldigs.

De kwaliteit

Nu was ik natuurlijk wel benieuwd wat de kwaliteit was van een van de goedkopere hoesjes. Ga zitten want hier zijn mijn vijf positieve punten van het hoesje dat ik heb besteld.

  1. Flexibel, maar voelt wel stevig aan. (rubber)
  2. Makkelijk te wassen
  3. Mooie afbeelding. Unieke print.
  4. Telefoon valt er niet uit. Past goed
  5. Gratis verzending

Zijn er ook minder goeie dingen? Natuurlijk. Niets is perfect. Het bovenste knopje is iets zwaarder om in te drukken, als je een plukker bent moet je dit hoesjes niet kopen. Als plukker kun je alles wegplukken, dus ook de afbeelding van dit hoesje. Ook zit er een klein kiertje aan de bovenkant van het hoesjes wat niet helemaal perfect sluit. Maar als dat alles is raad ik het nog steeds aan!

Oke, ik heb nooit gedacht dat dit zo handig kon zijn. Een ringhouder! Wat een uitvinding. Mijn LG ziet er sexy uit. 

Toen ik het bestelde wist ik niet precies wat ik ervan moest verwachten. Ik heb wel andere soort “houders” voorbij zien komen, maar die leken me veel te groot en gewoonweg lomp. Een ringhouder leek me beter omdat het niet teveel ruimte inneemt. Als je het bijvoorbeeld in je broekzak kwijt wilt.
Ik denk dat ik deze gewoon op mijn telefoon laat zitten! Het is zo leuk en waarschijnlijk kan ik nu niet meer zonder.

1 maand later

Ik heb even gewacht met het posten van dit bericht. Als ik een review schrijf wil ik wel schrijven over een product dat ik ook echt heb gebruikt. Nu heb ik die ringhouder dus nogsteeds op mijn telefoon. Ik denk eerlijk gezegd dat ik het er ook niet meer vanaf krijg. De ringhouder zelf is iets slapper geworden en kan ik het dus niet echt meer als standaard gebruiken. Door het draaien van het ringetje begint de lak er een beetje af te slijten, maar nog steeds blijft het wel een mooi dingetje waarmee ik inderdaad niet meer zonder kan.

Conclusie

Is Hoesjes-Outlet een coole shop? Jup, als je het aan mij vraagt wel. Vooral voor dat geld. Niks te zeiken dus.

Geef een reactie