Denk even aan deze vragen. Lees het en denk na. Kom tot de realisatie dat jij je soms meer moet gaan realiseren van de dingen om je heen. Van de gedachtes die je hebt en sta erbij stil. BE MINDFULL! 

MA 25 september
Wat staat er op je visite kaartje?

Che: : Die heb ik even niet meer. Er is zoveel dat ik erop zou kunnen zetten, maar ik moet nog even nadenken hoe ik mezelf kan promoten met een kaartje. 

Cho: Junior Producer/ Trainee Manager

DI 26 september
Wat is het spannendst wat je vandaag hebt meegemaakt? 

Che: Toevallig was ik vandaag vrij. Ik heb thuis gewerkt. (Vrij zijn betekent niet dat ik niks te doen heb) Maar er is vrij weinig gebeurd.

Cho: Niks spannends vandaag helaas, maar wel heerlijk uit eten geweest met een collega.

WO 27 september
Op wie vind je dat je lijkt?

Che: Op helemaal niemand. Ik ben mezelf.

Cho: Op mij zelf!

DO 28 september
Wat vind jij het belangrijkste Vrije tijd, erkenning of geld?

Che: Toevallig ben ik deze week erachter gekomen hoe belangrijk erkenning eigenlijk voor je is. Cijfer jezelf niet weg. Embrace de erkenning! Vrije tijd en geld vind ik ook heel belangrijk, maar ja, zonder geld kom je ook niet ver helaas.

Cho: Alle 3 zijn voor mij even belangrijk! Erkenning krijg je voor goed werk te leveren en daardoor krijg je meestal ook meer geld waardoor je er ook voor kunt kiezen om meer vrije tijd in te lassen.

VR 29 september
Heb je wel eens spontaan van iemand een cadeautje gekregen? Zo ja wat en van wie?

Che: Een bloemetje. Een leuk beeldje van Beauty and the beast van m’n lieve vriendinnetje die mij nu even laat herinneren dat ik soms best een slechte vriendin ben. I won’t let you down!

Cho: Nee ik heb nooit eens een spontaan cadeau gehad van iemand.

ZA 30 september
Welke huishoudelijke klusje vindt je stiekem leuk?

Che: Dweilen. Keihard muziek aan.

Cho: Stofzuigen, lekker muziekje op en gaan met die banaan.

ZO 1 oktober
Wie zal niet ver komen?

Che: Mensen die te lief zijn voor de wereld. Helaas moeten bekken open getrokken worden. Men moet voor zichzelf opkomen, brutaal zijn en doen wat je hart begeert. Het is de wereld maar en jij staat hier ook!

Cho: Mensen die niet hard werken

Geef een reactie