Verkeerde kledingadviezen opvolgen en er vervolgens als een vrouw van lichte zede bij lopen.. If you know what I mean, toch werken ondanks je vrije dag, wezen hardlopen in de regen. Noem het maar op, er is genoeg dag om je week te vullen, genoeg uren om je dag te vullen, genoeg seconden voor je uren. Hoe vul jij het in?

MA 18 september
Wat heb je vandaag gezien?

Che: VAN ALLES. Vandaag ben ik ook nog even wezen hardlopen. 5.44 km in 44 minuten is op zich wel wat voor mijn kleine beentjes en het slechte weer. Ik heb mensen zien hardlopen. Dikke en dunne, en wat heb ik respect voor ze allemaal, want het was best koud en nat! Voor de rest heb ik ook nog wat schattige kattenfilmpjes op YouTube gezien wat ik nog even wil vertellen…
Ook zien? Klik HIER

Cho: De binnenkant van mijn oogleden en werk zo een beetje… hahaha. Heel druk bezig geweest op werk met voorbereidingen voor de komende herfst en winter collectie.

DI 19 september
Heb je vandaag iets gedaan waar je trots op bent?

Che: Ik ben vroeg opgestaan, ben meteen achter mijn bureau gaan zitten en aan het werk gegaan. Voordat ik het wist had ik al super veel gedaan en was het nog niet eens middag!

Cho: Een klein beetje werk ondanks dat ik vrij was!

WO 20 september
Heb je weleens slecht advies opgevolgd?

Che: Ja, kledingadviezen. Dingen wat mij totaal niet stond. Hetzelfde met make-up. Ik ben gewoon niet zo een make-up doos. Bij anderen kan het juist heel mooi staan, maar ik voel me echt een poppetje.

Cho: Slechte adviezen heb ik niet zovaak gehad en daarom ook nooit eigenlijk gevolgd.

DO 21 september
Van welke regels krijg jij jeuk?

Che: Op tijd komen, “Je moet de regels volgen”, de vaatwasser verplicht legen (Ja dat moet!)

Cho: Alles wat verplicht is en niet leuk!

VR 22 september
Ben je vandaag door iets geobsedeerd geweest?

Che: Door veel dingen eigenlijk. De ene kant raakte ik geobsedeerd door het werk wat ik allemaal moest doen en leren. Aan de andere kant raakte ik ook geobsedeerd door vrijdag zelf. Vrijdag zie ik als de leukste dag van de week. Je bent bijna klaar met werken, het weekend staat weer voor de deur en iedereen is vrolijker dan maandag, wat natuurlijk vaak ook wel een beetje logisch is. We zijn allemaal mensen. Voor de rest ben ik sowieso wel een geobsedeerd persoon. Obsessed with life!

Cho: Nee niet echt, al heb ik wel lopen staren in de trein naar werk hahaha…

ZA 23 september
Wie heb je vandaag allemaal gezien?

Che: Heel veel vreemde mensen. Ik ben vandaag naar de markt geweest in Delft. Wat haring en kibbeling gegeten, beetje gewandeld en wat spullen gekocht voor een Game of Thrones beeldje wat ik zelf wilde maken. Het is super vet geworden!
Wil je hem zien? Check m’n insta bitches! https://www.instagram.com/p/BZbMcvYH3V8/?taken-by=ccj_hek 

Cho: Heel veel mensen was namelijk shoppingnight (winkel was tot 23.00 open) lekker druk dus!

ZO 24 september
Wat is het aardigste dat iemand ooit voor je heeft gedaan?

Che: Toen ik in Frankrijk werkte sliepen we met z’n allen in een grote ruimte. Het zag er dankzij onszelf heel leuk uit. We hadden het zelf aangekleed en het was er altijd heel gezellig. Ik werkte veel langer dan de collega’s van de animatie en daardoor had ik vaak geen tijd om andere dingen te doen of moest ik het om 2 uur in de nacht doen (huishoudelijke dingen). Ik had mijn dekbed overtrek gewassen, maar ik kon het pas in de avond opmaken omdat ik klaar was met werken. Toen ik na werk terug kwam was het al gedaan! Hoe lief is dat. Mijn collega had mijn bed voor me opgemaakt zodat ik meteen kon slapen. Verder hebben heel veel mensen lieve dingen voor me gedaan.

Cho: Mensen doen de hele dag door lieve dingen voor mij! Mijn moeder die kookte, mijn collega’s die hun werk doen etc.

See you next week! XoXo Che&Cho.

Geef een reactie