Deze Goldensummerweek nemen een kijkje in het leven van Marloes de Jong. Zomervakantie!! Tijd voor reizen, spanning en avontuur. Tijd voor gezelligheid met vrienden en even loskomen van je werk.

Dit is hoe ik in het verleden de zomervakantie inging, maar dat is de laatste jaren flink veranderd. Buiten het feit dat ik getrouwd ben, 2 kinderen heb en ik niet meer voor een werkgever werk, is toch wel de grootste verandering dat ik dit jaar in de startup fase van mijn bedrijf zit.
Nu je dit leest is net de lancering van mijn eigen agenda achter de rug (hoop ik, anders komt deze er heel snel!). Deze zomer stond en staat voor mij dus in het teken van editten, design, website, deadlines, drukkerijen, sales, en nog veel meer. En dat is leuk!

Nieuwe-Tonge, Zuid Holland, dat is de plaats waar we heel de zomervakantie, 7 weken dit jaar, doorbrengen en niet alleen in de zomer. We zijn hier gedurende het seizoen bijna iedere vakantie en weekend te vinden. Op slechts 15 minuten afstand van ons huis in Stellendam hebben wij op camping de Grevelingen een heerlijke chalet. Dichtbij de Grevelingen, speeltuin in de achtertuin en leuke mensen om ons heen. Echt ons eigen stekkie.
Een plek waar we tot rust komen. Waar we loskomen van de dagelijkse beslommering, van alles wat moet.

Goldensummerweek Marloes de Jong

Waar ik thuis vooral binnen ben, leven we hier zoveel mogelijk buiten. Het voordeel van dicht bij huis op vakantie zijn is dat vrienden en familie ook regelmatig langskomen voor een heerlijke bakkie, borrel of BBQ. Deze zomer overigens helaas niet zoveel gebarbecued als we zouden willen in verband met het weer, maar het jaar is nog niet voorbij!

Ondanks het feit dat we 7 weken op de camping vertoeven hebben we geen 7 weken vakantie. Helaas! Mijn man werkt op de Europoort en heeft 3 weken vakantie. De andere weken rijdt hij vanaf de camping naar zijn werk. Dat kwartiertje extra rijden heeft hij er wel voor over! En ik kan werken waar ik maar wil. Zolang ik mijn laptop en wifi maar heb kan ik aan de slag.

Onze dagen zijn hierdoor wel heel divers en flexibel. Werken, vakantie, genieten, dagjes uit, kinderanimatie, vrienden en familie… Alles loopt door elkaar. Door het leven op de camping valt het thuiswerken me trouwens wel een stuk minder zwaar. Waar ik thuis vaak aan het stoeien ben met mijn planning, onze jongste gaat nog niet naar school, ervaar ik dat hier veel minder. Het verdelen van mijn aandacht en het stellen van mijn prioriteiten verloopt hier een stuk soepeler. Het huishouden is kleiner, we leven relaxter en hebben veel minder verplichting. Daarbij staan opa en oma ook nog eens op dezelfde camping dus daar lopen ze ook met regelmaat naar toe.

Wanneer je 5 jaar geleden tegen mij zou hebben gezegd dat ik zo dicht bij huis een chalet zou kopen had ik dit absoluut niet geloofd. Ik hou van reizen en ik wil heel plekken van de wereld nog bewonderen. Maar voor nu is dit voor ons, met de kids, echt ideaal en we zouden de chalet voor geen goud willen missen. Het gebeurd vaak dat mijn man en ik elkaar blij en tevreden aankijken wanneer onze kids, 3 en 6 jaar oud, weer worden opgehaald door de oudere kinderen. Of wanneer ze weer onder de modder terugkomen en we ze in de buitendouche afspoelen. Ze genieten met volle teugen. Met als mooie bijkomstigheid dat de tablet en TV hier met mooi weer bijna niet aanstaan. En is het slecht weer dan pakken we een spelletje erbij of zetten we alsnog een film op.

Goldensummerweek Marloes de Jong
Lekkere ijsjes en drankjes met lieve mensen, of lang in bed kroelen met mijn oudste zoon. Dat hoort erbij in de vakantie!

Maar zoals gezegd. Afgelopen zomer (of eigenlijk het afgelopen jaar) stond voor mij in het teken van de startup van mijn bedrijf, Flow Planners. Wat was dat leuk en spannend! Na lang nadenken en fantaseren en vervolgens daadwerkelijk de stappen ondernemen is zij eindelijk daar. Ik ben zo ongelooflijk trots, maar ook enorm dankbaar! Vele lieve mensen om mij heen hebben geholpen bij het mogelijk maken van mijn droom.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Met de agenda richt ik me voornamelijk op de zakelijke doelgroep, dames met een eigen bedrijf. De agenda biedt namelijk ook de mogelijkheid om je urenregistratie, rittenregistratie en zakelijke doelstellingen hierin op te nemen. Dit neemt echter niet weg dat hij door andere dames ook goed is te gebruiken. Ook privé notities kan je hierin kwijt. Mensen die je moet bellen, maaltijden vooruit plannen, afspraken en nog veel meer.
De agenda die overzicht, structuur, orde en rust brengt.

De agenda is te bestellen via www.FlowPlanners.nl.
Wil je meer te weten komen? Volg me dan op www.facebook.com/FlowPlanners of www.instagram.com/FlowPlanners.

 

Veel liefs,

Marloes

Geef een reactie