Yes ik mag meedoen!

Al maanden wou graag meedoen met dit leuke blogfeestje maar was ik vaak te laat met het toevoegen van een link. Toen dacht ik dan ga ik er ook maar helemaal voor vandaar dat ik vandaag de co-host ben! En wat ben ik blij dat ik eindelijk mee mag doen met deze supermama’s! Afgelopen zaterdag was weer een waar feest en ik kon eigenlijk niet kiezen voor een favoriet! Wil jij lezen welke het geworden is lees dan snel verder!. Doen jullie deze week ook gezellig mee? Veel lees plezier!

Onze favorieten van afgelopen week:

Janske favoriet deze week was de post van Roelina, over het kinderkleding merk Mini Rodini in samenwerking met het bekende merk Adidas! Als ik later kinderen heb weet ik wel waar ik hun kleding ga kopen. Al wat leuks gespot voor de kids?

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Esmeralda koos voor dit heerlijke ijsjes recept van Fleur! Zien die ijsjes er niet heerlijk uit? Helemaal niet moeilijk om te maken en het ziet er ook nog eens leuk uit!

Volg Esmeralda via: Blog | Twitter Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

Fleur koos deze week voor het blog bericht van Linda. Linda is aan de slag geweest met walnoot dopen, door deze om te toveren in hele schattige schatkistjes voor haar kinderen!

Volg Fleur via:
Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

Zelf koos ik voor de boekentag van Nicole! Ik ben gek op lezen en om dan zulke tags terug te lezen van andere mensen is super leuk! Ik ga nog even verder met lezen en ga de tag zelf ook maar even invullen!

Je kunt mij en mijn beste vriendin Che natuurlijk vinden via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Instagram

Blogfeestje op social media

Volg jij het Blogfeestje al op onze social media kanalen?

Facebook Instagram | Pinterest | Twitter

Buttons

Om het Blogfeestje nog meer te promoten hebben we twee buttons gemaakt: één voor als je in de spotlight hebt gestaan en één voor als je co-host bent geweest. Het helpt ons erg als je deze button in je zijbalk wilt plaatsen, met een link naar een Blogfeestje erachter.

 Loading InLinkz ...

4 thoughts on “Blogfeestje #32 – Yes ik mag mee doen!”

Geef een reactie