Oké, je hebt nu een vet leuke afbeelding. Je bent trots op wat je heb vastgelegd en wilt de foto eigenlijk op een mooi stuk canvas laten afdrukken. Eentje met kwaliteit en die je misschien ook wel buiten in de tuin op kunt hangen zonder dat het verschrompeld en verscheurd. Al bij Fotofabriek gekeken?

Met een ‘back-2-school zomerkorting’ kun je nu meteen naar de site gaan als je dat wilt, maar je kunt ook nog even doorlezen wat Chomara en ik van de kwaliteit en levering vinden.

Wij kozen voor een canvas

Staand en liggend en beiden 30×20. Dat neemt niet weg dat er nog veel meer keuze is.Visitekaartjes, telefoonhoesjes, eigenlijk behoorlijk veel om op te noemen wat je niet altijd bij de HEMA kunt bestellen.

Wij kozen voor een persoonlijke touch. Een moment in ons leven waar we graag even naar kijken als we naar de muur staren. Het moet tenslotte wel leuk staan en wat is nou persoonlijker dan een mooi moment uit je leven.

Starend naar Dubai kijkt Chomara niet alleen naar het mooie plekje zelf, maar ook de toekomst. En de toekomst zit verder dan dat, want elke keer als ze naar deze foto kijkt, kijkt ze naar de toekomst en wat nog komen gaat.
Ook ik koos voor een ‘beautiful memory’. De winter is net voorbij, het zonnetje begint harder te schijnen en je pakt de OV fiets ergens in een andere stad. Samen gekke dingen doen. Zoals naar het kinderboerderij gaan om lammetjes te knuffelen. En wat heb ik genoten.

Het bestellen en de levering

Het bestellen ging soepeler dan ik had verwacht. We konden de uitgekozen foto

uploaden en zelfs nog even bewerken. Hier en daar wat in- of uitzoomen en klaar was Kees. Nou, klaar waren Che&Cho dan. Binnen vijf minuten hadden we wat we wilden en drukten we op bestellen. De levering zou ongeveer drie dagen duren, maar voordat ik het wist lagen er al twee mooie pakketjes op mijn 25 jaar oude deurmat. Mijn complimenten voor het inpakken.

Zodra ik het in mijn handen had voelde het al best zwaar aan. Was dat de doos zelf of echt mijn mooie canvas? Als een kind met een cadeautje scheurde ik het open en ik was toch een partijtje blij.

Niet alleen waren de kleuren zoals wij “hadden bewerkt”, maar de kwaliteit van het canvas zit hoog. Het is goed afgewerkt, Instagram filter pakte goed bij dat van Chomara en de houtbewerking op de achterkant… Ja! met “ophangdingetje”, gaf ons een goed gevoel. Het is geen licht stukje, maar wel eentje van betrouwbare kwaliteit. Ik heb het buiten hangen en er is na 3 weken nog steeds niets verkleurd.

Wil je ook een fotoboek, canvas, telefoonhoesje, agenda, kalenders of whatever daar allemaal te vinden is waar je je eigen kop op kunt plakken? Klik dan hier!

Geef een reactie