Deze maand stond niet alleen in het teken van nieuwe beauty favorieten! Lees snel verder!

CasimodaAls eerst wil ik beginnen met mijn nieuwe telefoon goodies! Up first mijn nieuwe favorieten marble and rose gold telefoonhoesje! Het hoesje komt van Casimoda hier hebben ze zulke leuke hoesjes voor fashionable ladies! Ze hebben er hoesjes voor alle merken en types. Van flipcases tot siliconenhoesjes ze verkopen het er allemaal. Met leuk ontwerpen en mooie quotes. Ook werken ze samen met bloggers om zo hun eigen lijn van hoesjes uit te brengen. Ze hebben een snelle levering en problemen worden snel en netjes afgehandeld. Al met al een dikke plus! Nieuwsgierig naar wat voor leuks ze allemaal verkopen? Kijk dan snel op hun website!

Popsocket

 

Als 2de kocht ik een popsocket! En nou hoor ik jullie denken een popsocket really? Ja echt die dingen zijn zo handig! Tv kijken in de trein, geen pijn meer hebben aan mijn pink omdat ik mijn telefoon raar vast houd. Dit is een godsgeschenk! Ik koos voor een simpele versie van bol.com waar de woorden Live, Laugh, Love opstaan. Het is die €10,- euro meer dan waard!! Op zoek naar een leuke popsocket kijk dan even op bol.com!

 

CanonNaast nieuwe goodies voor mijn telefoon kocht ik ook mijn eerste echte camera. Ik heb gekozen voor de Canon EOS 1300D en ik ben nu al verliefd! Wat een makkelijke camera in gebruik, duidelijke instructies in het boekje en €25,- cashback wat wil je nog meer? Een van de eerste foto’s die ik maakte kun je hier boven bewonderen! Zien jullie het verschil? Binnenkort meer over dit nieuwe pareltje!

loreal

En hij is eindelijk hier de lang verwachte Lash Paradise mascara van L’oreal! Wel in een andere verpakking dan we gewend zijn van de Amerikaanse youtubers (hun versie is licht roze met gouden letters), maar volgens L’oreal is het dezelfde mascara. In Europa heet de mascara Paradise Extatic mascara en zit hij een, een metallic goude tube. Ik de afgelopen week deze beauty uitgetest en tot nu toe ben ik er enorm blij mee! Je kunt hem bestellen op bol.com

 

WildlikemeOok kon ik het niet laten om een nieuw boek te kopen deze maand (ja ik ben verslaafd). Ik kocht het boek Wilde Like Me van youtuber Louise Pentland beter bekend als sprinkel op glitter. Ik volg Louise uiteraard op youtube en ben benieuwd naar haar manier van schrijven en verhalen vertellen. Wordt vervolgd dus!

 

vanaharenSchoenen, schoenen en nog eens schoenen. Ik was al een tijdje opzoek naar een mooi paar blokhakken waar ik heerlijk de hele avond op kan dansen of een hele middag op kan shoppen. En ik heb eindelijk het juiste paar gevonden bij de van haren! Helaas was mijn maand in de winkel op en op hun website ook maar ik kwam ze per toeval tegen op Wehkamp.nl. Dat moet natuurlijk een teken zijn geweest dus ik heb ze gelijk besteld en ik ben verkocht! Ze lopen heerlijk en voor €50,- heb jij ook een paar!

En last but not least! Game of Thrones is terug van weggeweest! De eerste 3 afleveringen waren al zo goed! Ben benieuwd naar de 2de helft van het seizoen!

Wat waren jullie favorieten deze maand? Laat het weten in de reactie hier onder!

x

Cho

 

Geef een reactie