Ja ja ja ook ik ben over stag gegaan voor Jeffree Star Cosmetics. Waarom? Om dat de producten nu sinds kort in Nederland te verkrijgen zijn en wel in de webshop van de Make-up Spot. Ik heb een bestelling gedaan en hieronder vindt je terug welke producten ik heb gekocht en wat ik van de producten vindt.

Jeffree Star Cosmetics
Skin Frost So Fucking Gold

Als eerst koos ik voor een highlighter de wel bekende Skin Frost lijn deze kocht ik in de kleur ‘ So Fuc∗ng Gold ‘. Wat mij als eerste gelijk opviel is dat het product heel groot is. Een eerste plus dus! De verpakking is zoals bij de meeste Jeffree Star producten roze met een kleinere label in de kleur van het product. In dit geval dus goud. Het product is wel moeilijk open te maken (maar dat kan ook aan mij liggen). Maar als het eenmaal open is zie je het logo in het midden van de high lighter, ook zit er een spiegel in wat voor mij ook echt een pluspunt is. De highlighter bam gelijk aanwezig. De highlighter kost € 30,-.

Jeffree Star Liquid Lipsticks
Jeffree Star Liquid Lipsticks in v.l.n.r Sagittarius, Gemini, Unicorn Blood en Masochisto

Naast de highlighter kocht ik ook 4 liquidlipsticks en denken jullie natuurlijk chomara waarom in een keer zoveel? Nou omdat ik nooit kan kiezen dus! Ik kocht de kleuren Gemini, Masochist, Sagittarius en Unicorn Blood. Mijn favoriet is handsdown Gemini ik draag deze kleur bijna elke dag! Het is mijn go to nude kleur. De andere kleur die ik veel draag is Unicorn Blood die kleur is zo mooi bordeaux rood! Nu de zomer er weer is draag ik meer vellere kleurtjes zoals de knal roze Masochist! Jammer genoeg is Sagittarius iets wat te ligt maar dat mag de pret niet drukken want de naam is natuurlijk geweldig! #decemberqueens!! Voor maar €20,95 kun jij al een van deze pareltjes scoren!

Mijn volgende bestelling staat al klaar! Wat voor producten hebben jullie of zouden jullie wel willen hebben van Jeffree Star?

X

Cho

Geef een reactie