Tripjes naar Duitsland zijn niet compleet zonder een bezoekje te brengen aan de DM. Ze hebben er verschillende merken en de meeste merken zijn er goedkoper dan in Nederland. Nou ben ik helemaal fan van DM’s eigen merk Balea en hier onder vindt je mijn top 5 aan favorieten producten.

 

Op nummer 5 heb ik deze heerlijke douche cream met de naam Sweet Wonderland. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen dit was een limited edition van de wintercollectie dus hij is helaas niet meer te koop. Maar in de zomerlijn zitten al weer leuke toppers dus wees niet getreurd. En voor € 0,55 cent kun je er al eentje scoren met o.a. een meloen of perzik geur. En wie weet komt hij van de winter weer terug!

 

 

 

Op nummer 4 staat een masker van hun Soft & Clear lijn. Hun Soft en Clear lijn is eigenlijk een soort van Clearasil lijn maar dan vele malen goedkoper. Dit product is dus een anti puisten masker en werkt heel goed in samen werken met hun pickel gel (puisten gel). Voor 2 maskers betaal je € 0,75 cent (en zoals je kunt zien heb ik er al een van gebruikt).

 

 

 

 

Mijn nummer 3 zijn de reinigings doekjes van dezelfde lijn als de peelinggel. Ook deze ruiken heerlijk naar grapefruit. De doekjes verwijderen alle make-up en zelfs waterproof mascara! En voor € 0,95 cent heb al 25 van deze heerlijk geurende doekjes!

 

 

 

 

 

Deze heerlijke douchegel met Lotus staat op nummer 2. Het is z’n douchegel waar na je s ’avonds heerlijk in slaap valt. Al gebruik ik heb ook voor in de ochtend omdat hij gewoon zo heerlijk zen ruikt. Niet te veel poes pas en voor € 0,95 cent ook echt een koopje.

 

 

 

 

En met stipt op nummer 1 is de Pickel Gel dus wel de puisten gel. Dit spul doet wonderen met mijn huid en als ik een puist voel opkomen of ik heb er een smeer ik er een klein beetje gel op en na 2 a 3 dagen zijn ze helemaal verdwenen. En wat is nou   € 1,85 als je door het leven kan gaan zonder puistjes?

 

 

 

 

En als bonus heb ik deze heerlijke peeling gel van de Balea jeugd lijn. Deze peeling gel ruikt heerlijk fris en geeft je gezicht een heerlijke oppepper. De peeling is geschikt voor elk huidtype en ruikt naar framboos. Voor € 1,95 heb 150 ml.

 

 

 

 

Wil je nog wat inspiratie op doen voor je naar de DM gaat kijk dan op hun website!

Waar gaan jullie altijd heen in Duitsland en wat is jullie favorieten DM product?

 

Tot snel!

 

X

Cho

Geef een reactie