Wat red jij als eerst uit huis als er een brand uit breekt en vinden wij dat we genoeg verdienen? Je leest het hier onder!

Maandag 26 juni 2017

Wat zou je nooit doen?

Che: Parachute spring. Ik was erg dicht bij het punt van parachute springen. Maar never dat ik uit dat vliegtuig ga springen!

Cho: Zeg nooit, nooit! Maar iets geks als insecten zou ik niet zo snel willen eten.

Dinsdag 27 juni 2017

Vind je dat je genoeg verdiend?

Che: Nee. Creatieve mensen verdienen nooit genoeg zeggen ze. Tenzij je Banksy heet. Ik heb al moeite met het vinden van een passende baan. Laat staan geld verdienen met wat ik leuk vind. Maar er komt een dag dat ik het kan combineren. En dan zal ik de gelukkigste mens op aarde zijn. (of ik ga trouwen).

Cho: Ja op dit moment verdien ik genoeg geld voor hetgeen dat ik doe.

Woensdag 28 juni 2017

Welk boek zou verplichte lees kost moeten zijn op de middelbare school?

Che: Fairy tales van Hans Christian Anderson. De kleine zeemeermin enzo.

Cho: De boeken van Dirk Bracke! Zijn boeken zitten geweldig in elkaar en de onderwerpen zijn dingen die iedereen zou kunnen overkomen.

Donderdag 29 juni 2017

Wat red je als eerste uit je huis bij brand?

Che: Ten eerste schop ik m’n kat het huis uit. RUN KITTY! Daarna pak ik mijn telefoon, schildersezel en ren ik naar buiten. Zeg ik sorry tegen mijn arme kat voor het schoppen, maar ik kon echt niet anders en dan ga ik kijken hoe mooi het huis in lichte laaien staat. Je kunt er toch verder niets aan doen… Ik moet maar eens even gaan kijken op Inshared of zo.  

Cho: Ik denk dat ik gewoon alles wat ik tegen kom uit het raam zou gooien!

 Vrijdag 30 juni 2017

Volg je een televisie programma?

Che: Nee eigenlijk niet echt. Nederlandse televisie vind ik al niet zo en als ik televisie kijk is het Netflix of YouTube. Ik doe liever andere dingen zoals schilderen, sporten of schrijven.

Cho: Te veel om op te noemen hahaha (Wat is jullie favo tv show?)

Zaterdag 1 juli 2017

Hoe lang kun je zonder mobiel?

Che: Als het echt moet kan ik dagen zonder. Maar dat hoeft niet, dus doe ik nooit zonder telefoon leven. Ik heb drie Instagram accounts wat ik moet bijhouden, art account, persoonlijke en van The Golden Brick Road natuurlijk. Verder heb ik wel een leven hoor.

Cho: Nou die 9 uur zonder telefoon van de week was al een drama, maar het is me wel gelukt dus 9 uurtjes!

Zondag 2 juli 2017

Wat is je doel voor morgen?

Che: Opstaan

Cho: Op tijd opstaan zodat ik meer kan doen dan vandaag!

 

Hoe was jullie week?

X

Che & Cho

Geef een reactie