Aquarel, watercolors, waterverf. 
De afgelopen tijd word je er best mee platgegooid. Op social media is het niet te missen, evenals je een beetje gaat scrollen op Instagram. Zodra je op YouTube “Watercolors” intikt krijg je belachelijk veel “How to” en “My watercolorsketchbook” filmpjes. Werken met aquarelverf kan makkelijker zijn dan je denkt.

Het is in de mode! Het is een trend. Niet alleen voor de crea bea’s onder ons, maar ook voor ondernemers. Er worden massaal watercolor banners, posters en taarten geproduceerd. Taarten? Ja zelfs dat.

En ik ben ook zo’n schaap. Ik ga lekker mee met deze trend. Eindelijk eentje waar ik wel aan mee wilde doen. Ik hou niet zo van Dip Dyes en ingevulde wenkbrauwen. Hoewel het wel mooi kan zijn hoor.
Maar niet voor mij.
Nu ben ik zelf dus ruim een maand bezig en heb ik geprobeerd om ermee te werken. Weet je nog dat ik begon met tekenen?
Dat doe ik nog steeds. Het gaat al een stuk beter. Check Sketchbook_addict op Instagram als je benieuwd bent naar mijn amateuristische kunstjes.

Ik wil ook!

Ja jij wilt ook hé? Go for it. Je kunt de aquarelkleuren in verschillende stijlen bestellen. In tubes of blokjes, napjes.
Je kunt er een paar tegelijk kopen of gewoon per napje of tubes. Het is handig om eerst met een goedkope soort te beginnen, maar ik was koppig, had daar geen zin in en kocht meteen de Van Gogh versie van €19.- euro. En ik heb er geen spijt van. Het is een leuke bezigheid en een stuk makkelijker om mee te nemen. I am addicted.
Papiertjes zijn makkelijk te verkrijgen bij bijvoorbeeld The Flying Tiger en kan je gewoon kloten wat je wilt, want het papier is vet goedkoop. Yolo enzo.

Denk je. OMG dit wil ik ook proberen, maar ik heb geen flauw idee hoe ik moet beginnen. Don’t worry my child. Hier wat linkjes.

Overtuigd?

Hier wat linkjes voor het shoppen.

Ik heb alleen nog één ding te zeggen. Ben je al bezig? Of ga je beginnen? Laat het me weten, stuur een mail, tag, whatever. En wie weet win jij een mooie give away!

Doe wat je niet laten kan.

 

 

Geef een reactie