En dan, realiseer ik mij ineens dat de blog toch niet meer zo persoonlijk is dan bij de start. Hoe dat komt? Waarschijnlijk omdat ik niet meer alleen ben op deze blog. Terwijl ik daar eigenlijk helemaal geen rekening mee hoef te houden. Houd dit mij tegen om beter te bloggen? Ja. Stiekem wel een klein beetje. En toch is er geen reden om niet persoonlijk te zijn. Daar gaat een groot deel van deze blog ook gewoon over. Persoonlijke dingen. 

Ik heb gemerkt dat ik veel commerciëler ben gaan handelen en veel minder op mijn persoonlijke pad ben gaan richten. Terwijl dit gewoon juist goed gecombineerd kan worden. Dat geldt niet alleen voor mij, dat geldt ook voor Chomara. Of ik vind dat Chomara onpersoonlijk is? Hell no. Ze is lekker met haar eigen dingetjes bezig. En dat moet ik ook weer een beetje gaan doen. De reden dat ik blog is omdat ik het leuk vind om te schrijven, maar zoals je misschien wel hebt gemerkt is dat ik helemaal niet zo heel veel heb geschreven in mijn afgelopen posts. Het is allemaal lijstjesstijl. Dus vind ik, dat ik eens in de zoveel tijd iets persoonlijker mag worden. Jullie laten herinneren waarom ik blog, waarom wij bloggen, wat de lol ervan is en waar The Golden Brick Road voor staat.

Vind je dit gelul, dan mag je lekker wegklikken. Vind je dit alsnog een leuke blog. Goed zo! Is het ook. Alleen smaken verschillen.

En dan heb ik misschien een kleine oplossing gevonden. De Inspiratie Challenge. Van 17 t/m 23 april deed ik mee aan deze challenge op weg naar mijn ‘Purpose’ in life.

Watzdat?

Je volgt een ‘Masterclass Purpose’ waarbij je 7 dagen lang een enorme inspiratie boost krijgt. Dit moet gaan helpen bij het ondernemen en je inspiratie en motivatie vast te houden, je innerlijke bron aanwakkert en nog veel meer. Je krijgt een werkboek en moet 7 dagen lang wat opdrachten doen, video’s kijken en met elkaar een beetje kletsen.

Op de helft van de week is er een Webinar waar we met alle deelnemers konden meedoen aan een Live Masterclass waar de twee onderneemsters van The New Business Woman wat presenteren en het hebben over ‘The Purpose in life’.

Heb je er wat uit kunnen halen?

Nou. Om eerlijk te zijn, moet je er intensief een week lang ongeveer één uur voor reserveren. Misschien iets korter, want de opdrachten zijn niet lastig en zeker niet veel.
Ik heb elke dag wat ingevuld, maar niet alles gedeeld, wat ze wel vroegen. Maar ach. Ik heb er uiteindelijk wel wat van geleerd, maar erg bijzonder vond ik het ook niet.

Wat ik wel super geweldig vond was dat de vrouwen elkaar zeker steunden en dat was voor mij het toppunt.

Und nu dan?

Nu heb ik het gehad over dat ik wat persoonlijker moet gaan schrijven en meer uit gevoel. So be prepared!
Ik ben natuurlijk ook bezig met het zoeken van een coole baan, zelfstudie en ga maar door. De aankomende tijd kun je posts verwachten van mijn allereerste, zelfontworpen fotoboek van Saal-Digital, coole evenementen, nieuwe afgestreepte bucketlist goals en nog meer avonturen. We gaan het zien!

Keep on walking golden road walkers, keep on walking…

 

Geef een reactie