Vorige maand ben ik een aantal dagen naar Londen geweest en heb ik daar weer heerlijk kunnen shoppen!  Wat ik allemaal geshopt heb in Londen  lees je hieronder in de shoplog. Veel lees plezier!

Elke keer als ik Londen ben denk ik weer waarom hebben wij hier in Nederland toch geen Boots en Superdrug. Wat houd ik toch van deze winkels. Zelfs zo erg dat ik hun klantenkaarten heb! Bij de Boots hebben ze zowel Low Budget als High End merken.Wel zo fijn dat je al je producten in een winkel kunt halen. En bij de Superdrug verkopen ze een groot assortiment aan Low Budget merken.

Van het merk Clinique kocht ik twee producten de Pep Start eye cream en de Superbalanced Foundation met SPF 15. Ze hadden op dat moment een super leuke actie namelijk bij 2 producten een gratis tasjes met mini’s. In het tasje zaten de volgende mini’s: De rinse-off foaming cleanser, de take the day off make-up remover, de pep start eye cream, de pep start hydroblur moisterizer, een lippenstift in de kleur Sweet Pop en de high impect mascara.

Bij de Marks & Spencers kocht ik 3 lip producten van het merk Stila. Ik kocht een lipliner in de kleur Zinfandel, een lippenstift in de kleur Brulee en een liquid lipstick in de kleur Patina. Ook bij de MS hadden ze een leuke actie, als je 40 pond uitgaf kreeg een leuk moeder dag cadeautje gratis. Dit was een doos met verschillende producten van verschillende merken waaronder een handcream van L’Occitane.

 

En natuurlijk kan ik de UK niet verlaten zonder mijn favorieten producten namelijk de Vaseline lippenbalsem’s, de Charlotte Tilbury legendary lashes mascara, Benefits Gimme Brow en Superdrugs eigen merk voetsokjes voor heerlijk zachte voeten. Ook kocht 2 nieuwe oogschaduw’s van het merk Make-up Obsession in de kleuren Crimson en Brooklyn.

Ook heb ik 2 iets duurdere aankopen gedaan en wat ben ik blij met mijn prachtige Liu Jo tas en mijn  schattige Tiffany & Co kettinkje. Als laatste kocht een lightbox en een paar tijdschriften en boeken.

 

Ik heb 3 hele leuke dagen gehad in Londen en kan niet wachten om er weer heen te gaan! Houden jullie ook zo van korte stedentrips? En zo jaar waar ga jij dan het liefst heen?

X

Cho

 

Geef een reactie