“Cherell. Nu ga je te ver.” Nee hoor. Want ik schrijf over dingen wat wij mensen, maar dan ook allemaal, af en toe, stiekem, wanneer er misschien niemand bij is, toch wel doen. Zich afvragen of bijvoorbeeld pizza met ketchup nog lekkerder is. Voedselcombinaties waarvan een ander zich af zou vragen of je wel goed bij je hoofd bent. 

Wie is niet gek op lekker eten? Ik ben gek op combinaties. Mijn omgeving denkt daar soms anders over. Maar hé. Alles komt toch in één maag. So why not!

Dus bij deze, mijn top tien lekkere combinaties.

 1. Kip met een slok cola
 2. Pizza met knoflooksaus (of Ketchup)
 3. Pindakaas met
  – jam. (Sommige mensen doen nog een paar plakje banaan op. Moet ik ook eens proberen.)
  – Alleen banaan
  – Hagelslag
  – Van alles dus
 4. Knakworst met chilisaus
 5.  Ontbijtkoek met kaas
 6.  Groene appel met een beetje zout
 7.  Krentenbol met kaas en komkommer (en een beetje mayo)
 8. Brie met olijfjes of jam
 9. Nutella met:
  – Chips
  – Cookie dough
 10. Soep met alle ingrediënten voor een pizza. Pizzasoep.

 

Nog meer combi’s? Comment below!

2 thoughts on “Vieze voedselcombinaties en toch vet lekker”

 1. Ik krijg ook wel eens rare blikken over de combinatie die ik eet.
  Pannenkoeken met m&m’s (die uit de bruine zak)
  Pannenkoeken met appelmoes

  Kan nu even niet op meer komen ik vind ze namelijk heel normaal :p

  1. Haha! Ik vind mijn combi’s ook best normaal. Maar daar hebben mensen weer een andere mening over. Lekker doorgaan met combineren. Jouw M&M/pannenkoeken ga ik ook eens proberen. Klinkt best lekker!

Geef een reactie