Week 5 alweer wat gaat de tijd toch snel. En nu lekker met een heerlijk kop thee of koffie op de bank onze week in vragen lezen! 

Maandag 17 oktober 2016

Wie is je beste vriendin?

Che: Nou. Wat een vraag. Er is één persoon waarvan ik zeker weet dat zij voor altijd mijn beste vriendin zal blijven. Cho staat in de rest van mijn levenplanning geschreven. Natuurlijk heb ik meer ‘Hele goede vriendinnen’, maar Chomara kan ik echt mijn ‘beste’ vriendin noemen.

Cho: Ik voel en denk precies het zelfde! Samen staan we sterker en kunnen we de hele wereld aan! Vandaar ook onze blog!

Dinsdag 18 oktober 2016

Wat denk je dat je over 10 jaar doet?

Che: Ik denk dat ik in een mooie auto rij, met de leukste man op aarde en dat wij heel gelukkig zijn met het leven wat wij op dat moment leiden. Ik hoop dat ik een goede baan heb en daar ook voor een groot deel op kan focussen. En dat andere deel natuurlijk op mijn gezin. Ik ben dan namelijk 34. Tijd voor een gezinnetje.

Cho: Ik hoop dat ik over 10 jaar een baan heb waar ik lekker mezelf in kan zijn. Ook hoop ik dat ik in die tussen tijd een leuke vent tegen kom en dat er natuurlijk al kinderen zijn. Maar helaas weten we niet hoe ons leven gaat lopen..

Woensdag 19 oktober 2016

Wat is het duurste sieraad dat je bezit?

Che: Moeilijk. Mijn horloge is erg duur, maar ik heb ook oorbellen wat voor even een rib uit mijn lijf was. Hoe duur het was ga ik niet zeggen. Gewoon duur. punt.

Cho: Wat is duur? Ik heb een ring van mijn moeder gekregen 10 jaar geleden waar voor mij veel waarde aan zit en een mooi verhaal. Maar ik heb ook een ketting van een heel bekend sieraden merk en ja dat was toch wel een gevalletje van iets minder snoepen en maar eens op de fiets naar het werk haha.

Donderdag 20 oktober 2016

Wat houdt je bezig?

Che: Werk, mijn relatie en de dingen die ik graag in mijn vrije tijd doe. Oh. En nog wat sporten hier en daar.

Cho: Alles! Ik probeer met van alles bezig te zijn. Er spookt ook altijd van alles door mijn hoofd. Ik houd mezelf graag aan het werk.

 Vrijdag 21 oktober 2016

Ben je verliefd?

Che: Ja.

Cho: Nee

Zaterdag 22 oktober 2016

Ben je creatief?

Che: Ja. Ik ben altijd creatief geweest. Ik kan geen dag zonder creatief te zijn. Serieus niet. Dan word ik best wel gek. Ik uit mijn overgebleven energie vaak in creativiteit.

Cho: Ja ik ben best wel creatief. Ik hou van fotograferen en ben gek op zingen en dansen.

Zondag 23 oktober 2016

Hoe ga je om met iemand die jou dwars zit?

Che: Eigenlijk ben ik best wel erg soms. In het begin zeg ik het meestal gewoon. Als iemand mij dwars zit ben ik gewoon eerlijk en leg ik het simpel en subtiel uit. Ik wil de ander geen pijn doen. Vooral als diegene helemaal niet door heeft dat ie mij dwars zit. Als ze dan nog niet luisteren dan heb je aangebeld bij de duivel. De gezegde ‘Wie niet horen wilt, moet maar voelen’ neem ik soms iets te serieus, maar hoe moeten ze het anders leren?

Cho: Als iemand mij dwars zit dan ga ik het liefst niet met die persoon om tenzij het echt niet anders kan. Maar als het echt tot hier zit.. dan zeg ik daar zeker wel wat van. Sommige mensen gaan gewoon te ver in dingen en hebben dat zelf helaas niet altijd door.

Wat was jou favorieten vraag en hoe is jullie week verlopen?

X

Che & Cho

Geef een reactie