Wat waren jouw antwoorden van de vorige keer? Heb je een beetje kunnen lachen om jezelf? Mooi. Dan gaan wij verder naar deze week met onder andere de vragen, ‘wie heeft vandaag echt iets stoms gedaan?’ en ‘Als je terug kon in de tijd, wat zou je dan veranderen?

Soms is het even goed om jezelf deze vragen te stellen. Waarom? Omdat je dan kan lachen of je misschien juist realiseert dat je helemaal geen moer hebt uitgevoerd dit jaar. Of toch wel?

Maandag 10 oktober 2016

Als je terug kon in de tijd, wat zou je dan veranderen?

Che: Ik zeg dat ik altijd beter mijn best zou willen doen als ik de tijd terug kon draaien. Maar ik heb niet meer dan mijn best gedaan met heel veel dingen. Dus kan ik dat niet zeggen. Ik zou wel kunnen zeggen dat ik sommige dingen anders had kunnen aanpakken.

Cho: Ik zou niks willen veranderen dingen gebeuren nou eenmaal voor een rede en daar kunnen wij meestal zelf niet zo heel veel aan doen.

Dinsdag 11 oktober 2016

Heb je vandaag een complimentje uitgedeeld?

Che: Nee helaas niet. Ik had een slechte dag. Helemaal niet goed geslapen en zelfs een nachtmerrie gehad. Badend in zweet, rillend door de kou dat mijn kamer insloop vanuit mijn raam terwijl het gewoon de hele nacht dicht heeft gezeten. Helemaal alleen in het donker.. Nee grapje. Ik werd even wakker en daarna viel ik gewoon weer lekker in slaap. Als een burrito. Maar nee. Geen complimentjes. Sorry.

Cho: De hele dag! Je wilt iedereen natuurlijk gemotiveerd houden!

Woensdag 12 oktober 2016

Waar ben je?

Che: Thuis! Achter mijn computer met een elektrische kussen. Me so koukleum.

Cho: Home sweet home!

Donderdag 13 oktober 2016

Wat is je beste eigenschap?

Che: Veel willen leren. Ik wil goed zijn in de dingen die ik leuk vind. En als ik iets wil, dan ga ik er ook voor.

Cho: Luisteren! Mensen komen altijd bij mij met hun verhalen en problemen en ik help ze daar graag bij!

 Vrijdag 14 oktober 2016

Scherp of duf?

Che: Scherp. It’s friday baby!

Cho: Scherp

Zaterdag 15 oktober 2016

Wie is perfect?

Che: Wij allemaal. Juist omdat wij niet perfect zijn is dat perfect. En wat is perfect?

Cho: Nobody was, is or will ever be perfect! Nobody!

Zondag 16 oktober 2016

Wie heeft vandaag echt iets stoms gedaan?

Che: Mijn kat. Mufasa.  Zoals alle katten gewoon een beetje schijt hebben en zitten waar zij willen zitten, deed ook mijn kat dat. Op beiden afstand bedieningen die op de leuning van de bank lagen. Eentje drukte hij in. De andere duwde hij weg. De afstandbediening viel op de grond en hij schrok zo erg dat hij een sprongetje maakte en weg rende. Sukkeltje.

Cho: Dat ben ik zelf haha (de hele dag in bed liggen als je nog van alles moet doen is niet zo slim)

Hoe is jullie week verlopen?

X

Che & Cho

Geef een reactie