Voor de laatste keer gaan we het hebben over Harry Potter. Het 2de gedeelte van de Harry Potter tag. Waar moest ik van huilen met wie zou ik wel willen daten en welk van de acteurs zou ik wel eens willen ontmoeten?

image

 Parts of the books/films that made you cry?

Het einde van het verhaal en het feit dat hij een thuis heeft/had gevonden in Zweinstein. En toen Fred, Dumbledore, Sirius en Hedwig dood gingen. Moet je eerlijk zeggen dat ik bij de laatste film alleen maar gejankt heb in de bios hahah.

If you could meet any member of the cast, who would it be?

Ik zou heel graag Alfie Enoch willen ontmoeten zodat ik hem kan ondervragen over de tv serie waar hij nu in speelt en omdat hij gewoon ongelofelijk lekker is!

If you could hook up with any character, who would it be?

Ik denk met Fred of George dat zou mij echt zo leuk lijken en anders misschien wel met Draco!!

Who is your least favourite character?

Mijn minst van favorieten karakter is denk ik Korzel en Kwast. Al zijn ze soms zo dom dat ze grappig zijn.

What would your Patronus be?

Een tijger of een leeuwin of misschien wel een vlinder haha

If you were on the Quidditch team, which position would you play?

Dat is een hele moeilijke vraag het zou me allemaal wel leuk lijken alleen zijn sommige posities gevaarlijker dan andere dus misschien dan toch maar voor de wachter of de zoeker gaan….

Were you happy with the ending?

Ja end at had ik eigenlijk niet gedacht. En vooral de laatste zin over zijn litteken vond ik erg mooi en daaruit kun je opmaken hoe gelukkig hij nu echt is (kan zijn).

How much does Harry Potter mean to me?

Harry Potter was vroeger alles voor mij! Ik heb alle boeken alle dvd’s en speelde vroeger altijd de films na met mijn vrienden. Nu naarmate ik steeds ouder wordt merk ik toch dat het een beetje op de achtergrond verdwijnt. Maar echt weg gaan uit mijn leven zal het nooit gaan. Ben vorig jaar weer opnieuw begonnen met de boeken lezen en houd regelmatig film marathons met mijn vriendinnen waar de films ook vaak voorbij komen. Het feit dat ik alle quizvragen die gerelateerd zijn aan Harry Potter bijna altijd goed beantwoord zegt genoeg denk ik. It’s a never ending story!

En zo eindigt ons Harry Potter avontuur!

Tot snel!

X

 

Geef een reactie