Net als ik is mijn beste vriendin ook helemaal gek van Harry Potter en hebben wij daarom samen een tripje gemaakt naar de studio’s in Londen waar de films zijn gemaakt! Wil je weten hoe wij onze tijd daar hebben beleefd lees dan snel verder!

London Leavesden Studio’s

De studio’s liggen op z’n 45 minuten buiten de stad en zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Als je met het openbaar vervoer gaat (zoals wij hebben gedaan) wordt je op het station Waterford Junction op gehaald met een heuse Harry Potter bus om alvast in de stemming te komen. Eenmaal aangekomen bij de studio’s kun je kaartjes halen bij de balie (die kun je vooraf reserveren). Voor je naar binnen gaat kun je nog een audio-tour halen wat een leuke toevoeging is op het geheel. Ook kun je genieten van een heerlijk kopje Starbucks Coffee voor je dan echt naar binnen gaat. Zorg wel dat je op de aangegeven tijd aanwezig bent anders moet je wachten. Op de volgende ronde om naar binnen te gaan. En dan kom je binnen in de echte grootte zaal (wauw) wat een raar gevoel is het als je door die grootte deuren naar binnen loopt. Je kunt zolang als je wilt overal vrij rond lopen. Hieronder een lijstje met wat er zoal te zien en te doen is:

  • Vliegen op een bezemsteel
  • Boterbeer drinken
  • De vliegende auto bewonderen
  • Er zijn kostuums en pruiken die door de acteurs gedragen zijn
  • Privetdrive nummer 4
  • Lopen over de Wegs-weg
  • En je kunt het kasteel bewonderen van dichtbij
  • En er is natuurlijk een hele grootte shop waar je o.a toverstokken kunt kopen

Het was echt een geweldige ervaring en ben ik ben blij dat ik het heb kunnen doen. And they do safe the best for last! Hieronder een aantal foto’s van deze geweldige dag!

The Phoenix
Weasleys Wizard Wheezes
Hogwarts

 

 

 

En om het avontuur echt af te maken kun je op het station King’s Cross (waar ze de trein scene’s hebben opgenomen) op de foto met het boordje van peron 9 3/4. En ook daar hebben ze een leuke Harry Potter winkel. Laten we zeggen dat ik weer een paar Potter dingen rijker ben hahaha. Wil jij ook een keer naar de Harry Potter studio’s kijk dan voor meer informatie op hun website!! Willen jullie meer weten over hoe wij het hebben gehad? Ik beantwoord graag al jullie vragen!

Tot volgende week!

X

 

2 thoughts on “Harry Potter mania – Deel 2”

  1. hihi wat leuk..had niet verwacht dat jij een Harry Potter fan bent . haha zo geen typetje voor .maar grappig..

Geef een reactie